Berlin

Efterårsferie i Berlin

2013-10-15 17.31.54Efterårsferien 2013 i Berlin.

Vi tog af sted hjemme fra kl. 7.00 om morgenen, og så ankom vi til Berlin ca. kl. 14.00 om eftermiddagen. Vejret var ikke specielt godt, det havde regnet en del af dagen, men det var heldigvis mere eller mindre holdt op med at regne, da vi ca. kl. 15.30 ankom til Berlin Zoo. Det er en rigtig flot hovedindgang der er til zoologiskhave, som det ses på billedet til venstre. Dyrene var noget mere aktive udenfor, selv om det var efterår, ift. da vi et par år forinden var i zoologiskhave til jul.

Efter besøget i zoologiskhave tog i tilbage til Postdamer Platz hvor vores hotel lå. Vi skulle have handlet lidt ind til bl.a. morgenmad ol. Men den butik som vi tidligere har benyttet, når vi har været i Berlin i samme område, var lukket pga. ombygning, men vi fandt en anden butik lidt længere væk, efter noget snak med forskellige lokale Berlinere.

2013-10-16 21.37.56Om aftenen gik vi hen til Postdamer Platz, hvor vi spist på en god restaurant, hvor vi alle fik pizza samt øl og/eller sodavand. Efterfølgende var vi en hurtig tur i Sony Centeret, men der gik ikke længe, før vi gik hjem til hotellet.

På anden dagen tog vi ind til Alexander Platz, hvor Karina skulle have nogle billeder af verdensuret, og Cecilie skulle ind i butikker og se på tøj. Efterfølgende tog vi u-banen et stop hen til et hyggeligt gård miljø som hedder Hackescher Höfe. Det består af ca. 10 små hyggelige gårde med masser af små butikker og cafeer. Vi benyttede os dog ikke af cafeerne denne gang, men fandt et hyggeligt sted i en af gårdene, hvor vi kunne spise vores madpakker. Hvilket tilfældigt foregik sammen med en anden dansk familie.

2013-10-16 15.40.12Senere på dagen var vi på madame tussauds museet, hvilket der også var rigtig mange andre turister der var. Men vi fik set en del kendte personer, og der blev taget billeder med flere af dem.

Om aftenen spiste vi på et steak house oppe ved Postdamer Platz.

Rittersport museetDen sidste hele dag vi havde i Berlin, blev brugt på dels Rittersport museet, hvor man bl.a.kunne lave sin egen rittersport, samt selvfølgelig købe alt muligt chokolade og andet der stod rittersport på.

Vi var også inde på et museum som hed museum des terrors. Det omhandlede hvorledes nazismen startede og hvorledes den kunne få så stor magi i Tyskland før og under 2. verdenskrig. Det var meget interessant, og bestemt et besøg vær en anden gang, da det var svært at komme det hale igennem på en gang. Der var mange plancher der skulle læses, hvis man skulle have det hele med.

Turen til Berlin sluttede fredag morgen i efterårsferien, hvor vi kørte fra Berlin ca. kl. 10.30. Det var en rigtig god tur, og som vi har været det en del gange før, så kommer vi helt sikkert til Berlin mange gange igen. Det er en fantastisk by, som det er relativt hurtigt at kører til på kortere ferierer.

2 tanker om "Efterårsferie i Berlin"

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>