At begive sig ud på en E-mtb tur gennem den fantastiske Oetztal region er en oplevelse, der vil efterlade dig med masser af fantastiske indtryk af det storslåede bjergrige landskab. Denne spændende tur begynder og slutter i den charmerende by Oetz, der tilbyder en perfekt blanding af adrenalinpumpende stier og betagende udsigter over bjergene. Denne E-mtb tur, der dækker en afstand på 36 kilometer, tager dig med på et uforglemmeligt eventyr gennem området hvor Oetztal og Inntal mødes.

Udgangspunkt i Oetz

Turen starter med at tage liften til Hochoetz, hvor udsigten allerede åbner sig fuldt ud, og du fornemmer, at du er ved at tage huld på en uforglemmelig tur gennem Oetztals naturlige vidundere, de meget smukke bjerge. Da den største stigning på ruten foregår i liften op til Hochoetz, så er turen relativ let kørt, og du kan nyde de storslåede omgivelser fuldt ud.

Hochoetz til Ochengarten

Fra Hochoetz fortsætter turen ned ad mod Ochengarten, en malerisk landsby beliggende midt i de majestætiske bjerge. Mens du cykler gennem dette idylliske landskab, vil du blive betaget af storhed ved Områdets landskab og tinder.

Nedstigning til Inntal

Når du forlader Ochengarten, fører ruten dig nogle hundrede højdemeter op ad mod Sattele, hvor man kommer forbi en parkeringsplads, som er et rigtig godt udgangspunkt for flotte vandre ture til en anden dag. Derefter fører ruten dig videre ned i Inntal, en dal, der er kendt for sin naturlige pragt. Den betagende udsigt over de omkringliggende bjerge og frodige grønne områder, vil efterlade dig helt forpustet, og vil gøre hvert pedaltråd det hele værd.

Ötztal Bahnhof og slutningen tilbage mod Oetz

Når du ankommer til byen Ötztal Bahnhof, har du mulighed for at tage en velfortjent pause og tanke op på en af de lokale caféer. Byens charme og gæstfrihed vil få dig til at føle dig hjemme. Efter genopladning fører turen dig tilbage op gennem starten af Oetztal og tilbage til udgangspunktet i Oetz. E-mtb’ens elektriske hjælp sikre, at du kan overkomme stigningen op mod Oetz som en leg, så du kan nyde de sidste øjeblikke af dette uforglemmelige eventyr.

Konklusion

Turen gennem dette smukke område er et sandt bevis på Alpernes skønhed. Med sit betagende bjerglandskab tilbyder denne 36 kilometer lange tur en spændende oplevelse for både erfarne ryttere og begyndere. Hjælpen fra cyklens el motor giver dig mulighed for ubesværet at erobre det kuperede terræn, hvilket sikrer, at du kan nyde de naturlige vidundere på ruten i denne maleriske region.

Jeg håber, du synes om denne turbeskrivelse, og at den vil give dig inspiration til, at du selv kommer ud på denne eller andre tur. Der ligge uendeligt mange fine ture og venter der ude.

Video af turen

Gpx fil af ruten

Her kan du downloade en GPX fil der indeholder cykelruten. Filen er ZIP-komprimeret og skal udpakkes inden den kan anvendes.

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *